Elcigg som handelsvara i Sverige och EU

2010 kom elcigg till Sverige och resten av världen. Det var en person i Kina som först uppfann elcigg. Och man kom ganska snabbt fram till att det var en mycket bra produkt för att minska röksuget hos vuxna.

Att handla med elcigg

När du idag ska handla elcigg så får du göra en sökning på internet och det finns många butiker. Som säljer e cigg men dom flesta har fokuserat på e-juice och e-vätskor. E-cigaretter som idag importeras ifrån världens alla hörn har en mycket bra track record. Och det finns många företag i Europa som livnär sig på just denna marknad.

Importen och handeln med elcigg förväntas 2018 att uppnå en hissnande summa på 5 miljarder. Det är därför det i Sverige klassas som en mycket bra produkt att sluta röka med. Människor i hela norden använder dom faktiskt istället för vanliga cigaretter. Och tobaksmarknaden har minskat sedan e-cigarett blev vanliga och började säljas öppet hos butiker.

elcigg-startpaket

Online handeln med e-cigg

När du idag ska handla elcigg online via din dator så finns det tusentals ja kanske miljontals olika webshoppar som alla säljer elcigg och tillbehör till sådana. Många är inriktade helt på att sälja bara e-juice medans andra bara säljer hårdvara. Du bör ha lite kännedom om vilken produkt du önskar och vill du använda elcigg för att sluta röka. Så bör du börja med att söka efter startpaket.

Välj Rätt startpaket

Sluta röka med ett startpaket är kanske ett av de bästa sätten att sluta röka idag. Du får nikotinet, smaken och känslan, precis som en vanlig cigarett. Andra metoder såsom tuggummi och plåster är idag över 20 år gamla. Och det är verkligen på tiden att en produkt som e cigg får ta plats i denna gamla och förlegade marknad. Det är som sagt viktigt att välja rätt produkt för ditt rökstopp och ecocig är ett företag. Som verkligen ligger i framkant när det kommer till produkter att sluta röka med. Dom har tillverkat och producerat startpaket sedan slutet av 2012. Och är en utav Sveriges mest kvalitativa företag när det just kommer till den här marknaden.

Lämna ett svar